locatie Assen e.o.
06 44115415
info@SinterklaasGildeAssen.nl

Atelier

Created with Sketch.

De SGA werkt samen met Atelier de Garenklos uit Assen.

Atelier de garenklos maakt op verzoek en naar eigen wens de pakken van de pieten. Ook Sinterklaas is een vast klant van de Garenklos, zijn mantel, stola, albe en de mijter komen hier vandaan. Een bijpassende luxe strooizak voor de pieten (met evt. logo) is geen probleem voor hun. Maar ook bent u hier aan het juiste adres voor luxe banners en cadeau zakken evt. ook voorzien van uw eigen logo.

Hieronder treft u een overzicht van een aantal door de Garenklos gemaakte kostuums, strooi en cadeau zakken en banners.

Mocht u na het zien hiervan en zelf op zoek zijn naar een Sint kostuum, Pietenpak, strooizakken, cadeau zakken of de banners neem gerust contact met hun op via:  atelierdegarenklos2013@hotmail.co

Stoffen

 

De Garenklos werkt uitsluitend met goede kwaliteit stofen. Kiest u voor Niedeck fluweel, de stof met de gouden draad, dan kiest u voor de beste kwaliteitsstof die er is.  Deze stof is uitstekend geschikt voor de mooiste Sint en Piet pakken. Naast het Niedeck Fluweel bieden we ook velours stof aan. Deze velours stof is ook 1e kwaliteit maar is budget gezien voordeliger dan Niedeck fluweel.

stoffen staal

Sinterklaas

Een compleet sinterklaas kostuum, (Adrie-, Bram- of stefan band) of enkel een nieuwe mijter. De paarse onder broek rok of de albe met diverse soorten kant. Bij de Garenklos bent u hiervoor op het juiste adres.

Pieten

Welke piet wil nu niet in de mooiste pietenpak lopen.  Bij de Garenklos maken we uw pietenpak geheel naar uw wens. Een mooie baret met veren een compleet plaatje. Ook voor luxe kragen en manchetten kunt u bij de Garenklos terecht. Daarnaast is het mogelijk om een bijpassende luxe strooizak te bestellen. 

Diversen

De garenklos maakt op verzoek luxe strooizakken, deze zak heeft een ritssluiting aan de binnenkant met een verborgen vak, zodat het opbergen van sleutels, telefoon portemonnee e.d. geen probleem meer is. Ook is het mogelijk om luxe cadeau zakken te bestellen, of een luxe banner, voor bv entre van het pietenhuis of op het podium.