locatie Assen e.o.
06 44115415
info@SinterklaasGildeAssen.nl

Mogelijkheden

Created with Sketch.
 

Huisbezoeken:

Huisbezoeken vinden plaats in Assen. Voor andere plaatsen wordt er een toeslag gerekend.

Sint en Pieten

Alleen Pieten

Flitsbezoek (coronaproof)

Wil jij Sinterklaas samen met 2 Pieten op bezoek? Dat kan!
De Sint leest uit zijn grote boek, en de Pieten maken lol met de Kinderen.

Ook is er uiteraard een foto moment waar je op de foto kan met Sinterklaas en de Pieten, en helpen ze mee met een aantal cadeautjes uitpakken.

Vanaf €50,-

* Inclusief Strooigoed! 

* duur ongeveer 30 minuten

Wil jij de echte 2 Pieten van Sinterklaas op bezoek? Dat kan!
De Pieten lezen een stukje voor uit het kleine Pietenboek, en maken lol met de Kinderen.

Ook is er uiteraard een foto moment waar je op de foto kan met de Pieten, en helpen ze mee met een aantal cadeautjes uitpakken.

Vanaf €25,-

* Inclusief Strooigoed! 

* duur ongeveer 30 minuten 

Sinterklaas komt met 2 pieten (of enkel 2 pieten) de cadeautjes aan de deur brengen. Vanaf de deur zal Sinterklaas een kort praatje maken met de kinderen en is er nog ruimte om eventueel buiten met de kinderen nog een foto te maken.

Daarna moet Sinterklaas helaas weer verder wat hij is druk.

Sint en Pieten €25,-  of enkel Pieten €15,-

* Inclusief Strooigoed! 

* duur ongeveer 5-10 minuten

Videoverbinding

Videoboodschap

live video contact

Een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas en Piet. Welk kind wil dat nou eigenlijk niet!

In een persoonlijke videoboodschap verteld Sinterklaas bij gestaan door zwarte piet(en), verteld Sinterklaas wat er in het “grote boek van Sinterklaas” staat geschreven. Of heeft u een andere boodschap die Sinterklaas, via een video boodschap mag overbrengen?  Het kan! Ook de hint waar de cadeautjes staan kan door Sinterklaas verteld worden.

Van de informatie die wij krijgen zullen wij een leuk bericht maken. 

Vanaf €15,- 

elk extra kind € 5,-

sint zittend 2

Vanwege covid-19 bieden we dit jaar ook een live verbinding met sinterklaas aan. Vanuit een van de kamers van het Pietenhuis heeft Sinterklaas en Piet een live verbinding via ZOOM / SKYPE met u thuis. 

Tijdens de verbinding verteld Sinterklaas wat er in het “grote boek van Sinterklaas” staat geschreven. Of heeft u een andere boodschap die Sinterklaas mag overbrengen? Ook dat kan. Van de informatie die wij krijgen zullen wij er ondanks de Covid maatregelen er een leuk sinterklaas feest van maken

Vanaf €25,-

duur ong. 10 minuten

Sinterklaas en piet op bezoek

Kinderfeestjes

Bedrijven & Verenigingen

Schoolbezoeken

Tijdens het kinderfeestje komen de Sint en zwarte pieten of indien u dat wenst enkel een aantal zwarte pieten langs om het kinderfeestje een extra gezellige boost te geven.

Zo kunnen de pieten mee doen in een activiteit, spelletjes doen, zingen & dansen met de kinderen, een kleurplaat intekenen of bijvoorbeeld kunnen de kinderen een strooi of verkorte hulppieten cursus doen waar ze daarna hun pieten of strooidiploma kunnen . Vertel onze wensen en we gaan samen op zoek om er een leuk feest van te maken.

Aan de hand van uw wensen maken we een passende offerte voor u.

 

Wil jij Sinterklaas samen met Pieten op bezoek bij jou bedrijf of vereniging? Dat kan! De SGA heeft een ruime keuze in vele verhaallijnen, een mini show, eventueel met ondersteuning van korte filmpjes. De Sint kan uit zijn grote boek lezen. De pieten van de SGA weten er altijd wel een feestje van te maken. Zo kunnen de kinderen een Pietendiploma behalen. Of dansen en swingen de pieten gezellig mee met de kinderen. Samen met u kijken we hoe wij uw feest tot een super Sinterklaasfeest kunnen maken.  

Ook is er uiteraard een foto moment waar je op de foto kan met Sinterklaas en de Pieten, en maken wij er een gezellig feestje van.

Aan de hand van uw wensen maken we een passende offerte voor u.

Ook is het is mogelijk. dat de Sint en de Pieten op school komt. Wij weten er altijd een gezellig feest van te maken, en passen ons aan naar de ideeën van school. De SGA heeft diverse verhaallijnen of samen met de ideeën van school schrijven we een nieuwe thema verhaallijn. Dit kunnen we ook ondersteunen met korte filmpjes in de aanloop naar het schoolbezoek toe, waar de onderwijzers kunnen inspelen op de verhaallijn in de klassen. En is er ruimte voor een leuke mini show, met de Sint en zijn Pieten.

De SGA doet er alles aan om de kinderen een onvergetelijk schoolbezoek van Sint en zijn pieten te bezorgen

Aan de hand van uw wensen maken we een passende offerte voor u.

Extra informatie

VRIENDELIJKE PIETEN  De Sinterklaas Gilde Assen is er voor een gezellige en vrolijke middag / avond. Graag ontvangen wij vroegtijdig informatie van u voor het grote boek van Sinterklaas.

Natuurlijk staan de kinderen centraal, maar is er een leuk verhaal over papa of mama die de sint ook weet, dan kan dat natuurlijk ook!

BETALEN De meeste klanten betalen contant. Zorg hiervoor dat u afgesproken bedrag in een envelop heeft. Deze kunt u tussendoor of bij het vertrek aan een van de pieten ons. Voor de videoberichten ontvangt u een nota van ons. Deze kunt u dan per bank voldoen. Waarna wij de video naar u toe sturen

Voor bedrijven sturen wij u een nota deze mag per bank naar ons worden overgemaakt of contant worden afgerekend.

FOTO EN VIDEO-OPNAMEN
Natuurlijk is dit toegestaan en wij begrijpen best dat die ene foto  van uw kind met Sint of Piet heel belangrijk is. Er is altijd wel een moment om een foto van uw kind met ons te maken. 

En als u dat wenst, mag u deze foto’s na afloop naar ons toezenden via de mail, Dan zullen wij vervolgens uw foto op de website van de Sinterklaas Gilde Assen geplaatst te kunnen worden.

VRIJWILLIGERS Onze medewerkers doen dit vrijwillig en het geld dat opgehaald wordt gaat naar de SGA. Hiervan betalen we de brandstof, strooigoed, schmink. Maar ook het onderhoud en nieuwe kostuums en attributen. Daarnaast willen wij een sinterklaasfeest organiseren voor een doelgroep b.v. kinderen waarvan  de ouders in een mindere financiële positie zitten. En natuurlijk organiseren wij ook af en toe wat om onze vrijwilligers te bedanken, voor hun inzet!

covid-19

Om het huisbezoek voor u en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij dit jaar een aantal regels moeten opstellen. 

Vooralsnog, gaan de school, bedrijven en huisbezoeken gewoon door

Mocht er door de overheid andere maatregelen genomen moeten worden dan zullen wij ons hieraan conformeren. 

  • De Sinterklaas en pieten die langskomen zijn klachtenvrij & volledig gevaccineerd.
   • Sinterklaas en zijn pieten blijven 1.5 meter van volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar.
   • Sinterklaas en zijn pieten wisselen hun handschoenen na ieder bezoek.
   • Dit jaar: geen losse strooigoed maar wij zullen met goedgevulde strooigoedzakjes werken.
   • Als één van de aanwezigen klachten heeft?  Vragen wij u zsm contact met ons op te nemen, wij kunnen dan het bezoek annuleren of om te zetten in een raam – deurbezoek of live video streaming. Degene met klachten mag dan niet naar de deur komen en ook van de anderen zullen wij op ruime afstand van iedereen blijven en even zwaaien.